Participants

El Que me’n dius? Projecte d’opinió i participació ciutadana és fa possible gràcies a totes les persones i entitats que han volgut formar part d’aquesta aventura.  La diversitat de col·lectius que estan treballant amb nosaltres aporta al projecte un grau de qualitat que ens ajuda a continuar treballat en contra de les desigualtats a la societat. A continuació us presentem a les entitats col·laboradores:

Associació Espai Lúdic: Destinada al lleure infantil i juvenil ha participat amb el grups Espai Arts 1 i Espai Arts 2.

Associació de Dones de Sant Boi: Han col·laborat des de les activitats de Teatre i Espai Veu.

– Associació Tots Som Santboians: Entitat que treballa amb i per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Han col·laborat les famílies i les persones del grup de repàs i informàtica.

– Centre Obert Don Bosco: Entitat que treballa amb adolescents i joves que pateixen una situació d’exclusió social. Van participar amb un grup d’adolescents d’entre 11 i 14 anys.

Associació La Semilla de Trigo: Entitat que es dedica al lleure infantil van participar amb les famílies del grup “Passem-ho bé amb els nostres fills”.

Associació Can Paulet Percussió: Des de l’entitat cultural van col·laborar el nens i nenes de l’activitat de percussió de l’escola Rafael Casanova. Les famílies també van participar de forma activa en l’activitat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: