Projecte 2011

La primera edició del projecte es va portar a terme a Sant Boi de Llobregat durnant l’any 2010. Els temes triats per a l’inici del projecte van ser la Igualtat entre Dones i Homes, les Noves Masculinitats, la Violència de Masclista i la Diversitat Sexual.

Es van realitzar dues xerrades:

Diversitat Sexual a càrrec de Lluís Alberto Parera López del Col·lectiu Gay de Barcelona

Violència Masclista a càrrec de Laura M. Ramírez presidenta de DID Associació

En aquestes es va tractar la teoria de les diferents temàtiques i es van fer aportacions pràctiques sobre les mateixes. Es van generar debats molt interessants amb les persones assistents i finalment es va recollir la opinió de tothom que va voler deixar les seves paraules en forma de missatge.

Es va realitzar, també, la dinamització de cinc sessions guiades amb un grup d’adolescents. Es van fer dinàmiques de grup, anàlisi de notícies i  cançons, debats i role playing sobre els temes concrets.  Com a resultat final es van gravar vàries escenes escrites i representades pels nois i noies.

La participació en aquesta primera edició va ser molt bona i les aportacions van ser molt positives. Podeu trobar tots els vídeos resultants de les diferents accions en aquest mateix bloc,  a l’apartat de Temàtiques.

La presentació oficial d’aquesta primera edició es va fer el passat 28 de març del 2011. Va comptar amb la presència de la Directora Executiva de l’Institut Català de les Dones, Nuria Balada; l’Alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch; i la Tinenta d’Alcaldia de Benestar i Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret.

A %d bloguers els agrada això: